top of page

Mens en dier staan centraal

Wij geven samen met onze klanten vorm aan ruimtes waarin de combinatie van functioneel gebruik en een prettig welzijn van mens en dier centraal staat. Ideeën en wensen van onze opdrachtgever worden omgezet in mogelijkheden en met veel betrokkenheid gerealiseerd. Een hoog afwerkingniveau is hierbij de standaard en de speelruimte bijna eindeloos; of het nu gaat om een rundvee-, pluimvee- of varkensstal, loods en/of woning.

Regio Zuidoost-Brabant

De regio Zuidoost-Brabant is ons werkveld en we bouwen zowel voor bedrijven als particulieren. In samenspel met onze klanten wordt een project van A tot Z vormgegeven. En dankzij het team van eigen vakmensen kan werkelijk alles worden gerealiseerd.

pietsite.jpg

EEN VAST CONTACTPERSOON

Snel schakelen en altijd op de hoogte zijn. Bij ons krijg je een vast contactpersoon. Iemand die met je meedenkt en op de hoogte is van de laatste stand van zaken. En dat werkt wel zo prettig.

inspraakinbouwproces.png

INSPRAAK IN BOUWPROCES

Bepaal welke manier van bouwen bij je past. Wil je graag kosten besparen door zelf bepaalde onderdelen van de bouw uit te voeren, dan is dat geen probleem.

kwaliteitdoorvakmannen.png

KWALITEIT DOOR VAKMENSEN

Een hoog afwerkingniveau wordt gerealiseerd dankzij onze eigen mensen. Een groep bouwers waarvoor vakkennis nog iets vanzelfsprekends is. Ook werken we met een beperkt aantal leveranciers en onderaannemers die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet. Bij ieder project wordt de juiste mix aan uitsluitend vakmensen ingezet, waardoor we werkelijk alles kunnen realiseren!

bottom of page