top of page

Stallenbouw is ons specialisme

Bouwbedrijf Cox realiseert zowel rundvee-, pluimvee- en varkensstallen, maar ook loodsen en woonhuizen. Allen hebben een ding gemeen; een zeer hoog afwerkingniveau. Dit is terug te zien in de hoogwaardige materiaalkeuze en het vakmanschap van ons eigen team. Een team dat ideeën en wensen omzet in mogelijkheden!

Van subsidies tot bouw zijn wij uw partner

Iedere ruimte vraagt om een andere invulling. Het is dan ook een pluspunt om ideeën in een vroeg stadium kenbaar te maken. Een vast contactpersoon denkt dan graag mee over hoe functionaliteit en een prettige omgeving in balans kan worden gebracht. Maar ook waar kansen liggen op subsidievlak en fiscale mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk dat wij een subsidieaanvraag voor je indienen.

loodsen-anker

loodsen

Het maken van de juiste keuzes bij het bouwen van een loods is essentieel. Hoeveel isolatiewaarde hou je aan, wat voor wand of dakpanelen, wil je sectionaal deuren, schuifdeuren, draaideuren, welke afwerking is passend…? Zomaar een greep uit de keuzes die je kunt maken.

Graag adviseren we je over de mogelijkheden om tot een optimaal resultaat te komen: een functionele ruimte waar het ook aangenaam is. Een vast contactpersoon denkt graag mee over al je wensen en ideeën en zet deze om in mogelijkheden.

SPECIALISME

Een ‘echte Cox loods’ heeft een lange levensduur door het gebruik van duurzame materialen. En ook een goede afwerking hoort daar bij. Het spiegelglad krijgen van de afgevlinderde betonvloeren is een van de specialiteiten van ons eigen vakteam. Mocht u hier meer over willen weten, neem gerust contact op.

bottom of page