top of page

Stallenbouw is ons specialisme

Bouwbedrijf Cox realiseert zowel rundvee-, pluimvee- en varkensstallen, maar ook loodsen en woonhuizen. Allen hebben een ding gemeen; een zeer hoog afwerkingniveau. Dit is terug te zien in de hoogwaardige materiaalkeuze en het vakmanschap van ons eigen team. Een team dat ideeën en wensen omzet in mogelijkheden!

Van subsidies tot bouw zijn wij uw partner

Iedere ruimte vraagt om een andere invulling. Het is dan ook een pluspunt om ideeën in een vroeg stadium kenbaar te maken. Een vast contactpersoon denkt dan graag mee over hoe functionaliteit en een prettige omgeving in balans kan worden gebracht. Maar ook waar kansen liggen op subsidievlak en fiscale mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk dat wij een subsidieaanvraag voor je indienen.

woningen-anker

Woningen

Het perfecte plaatje wat je voor ogen hebt, zetten wij om in een hoogwaardig afgewerkte woning. Dankzij jarenlange ervaring en het eigen team van vakmensen is werkelijk alles mogelijk. Kwaliteit is hierbij het sleutelwoord. Dat is waar we voor gaan.

Vrijheid om te bouwen hoe jij het wilt!

Maar ook het omzetten van al je wensen en ideeën in mogelijkheden. Op het gebied van materiaalkeuze en de indelingen van ruimtes, maar ook de vrijheid te bouwen op de manier die bij je past. Wil je bijvoorbeeld alles uitbesteden of bepaalde onderdelen zelf doen.

Gedurende het gehele bouwproces krijg je een vast contactpersoon. Iemand die betrokken is, meedenkt en alle vragen persoonlijk beantwoord. Zo wordt het bouwen een prachtig proces! Mocht u hier meer over willen weten, neem gerust contact op.

bottom of page