top of page

Stallenbouw is ons specialisme

Bouwbedrijf Cox realiseert zowel rundvee-, pluimvee- en varkensstallen, maar ook loodsen en woonhuizen. Allen hebben een ding gemeen; een zeer hoog afwerkingniveau. Dit is terug te zien in de hoogwaardige materiaalkeuze en het vakmanschap van ons eigen team. Een team dat ideeën en wensen omzet in mogelijkheden!

Van subsidies tot bouw zijn wij uw partner

Iedere ruimte vraagt om een andere invulling. Het is dan ook een pluspunt om ideeën in een vroeg stadium kenbaar te maken. Een vast contactpersoon denkt dan graag mee over hoe functionaliteit en een prettige omgeving in balans kan worden gebracht. Maar ook waar kansen liggen op subsidievlak en fiscale mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk dat wij een subsidieaanvraag voor je indienen.

varkensstallen-anker

varkensSTALLEN

Het indelen van een stal vraagt om een heldere visie. Welke techniek wordt toegepast in de stal (bijvoorbeeld het gebruik van robots), wat is de gewenste looprichting, hoe kan de ruimte zo optimaal mogelijk worden geventileerd? We stemmen alles af om een functionele werkruimte te krijgen, waarbij ook het welzijn van het dier centraal staat.

SPECIALISME

Wij zijn gespecialiseerd in stallenbouw; de laatste mogelijkheden, technieken en materialen. 90% van wat wij bouwen, zijn stallen. Een ‘echte Cox stal’ is dan ook te herkennen aan het gebruik van duurzame materialen waardoor de levensduur wordt verlengd. Ook het aanvragen van subsidie en het bouwen volgens ‘De Maatlat’ is geen enkel probleem. Het ‘Maatlat’ principe is bouwen naar bepaalde richtlijnen waardoor een maximaal subsidiebedrag wordt verkregen. Mocht u hier meer over willen weten, neem gerust contact op.

bottom of page